Madskole, teambuilding og kurser.

Grundsmag tilbyder en bred vifte af madkurser og teambuildings. Her kan du finde inspiration til hverdagsmaden, syltningen, brødbagningen, julekagerne eller noget helt andet. Ud over kurserne vil vi gerne invitere indenfor til smagninger, hvor du blandt andet kan få ny viden om for eksempel øl, gin eller vin. Vi tilbyder kurser for både børn og voksne for nørden og begynderen.

Vi tilbyder teambuilding og firma arrangementer sat sammen efter netop jeres behov. Kontakt os på info@grundsmag.dk for tilbud. Eller ring 26 24 85 56 og snak med Marie. Så finder vi netop den løsning der passer til jeres firmaarrangement.

Klik på dato for direkte link til billetter. Alle priser er inklusiv gebyr fra billetudbyder.

God fornøjelse og vi ses i Grundsmag.


Det vegetariske julebord

Pris: 450,- Inkl. billetudbyders gebyr

Kom og vær med til at skabe og tilberede vegetariske retter til et grønt, vegetarisk og velsmagende julebord som vi sammen vil nyde ved langbordet hos Grundsmag.


Knolde, rødder og kål… Vinterens guld og diamanter.

Søndag den 27. januar 2019 kl. 14.00 til 18.00

Pris: 450,- Inkl. billetudbyders gebyr

Nye salater, grønne retter og fif til vinterens grønsager – er i fokus på dette kursus. Vi går ombord i vintergrønsagerne, leger med farver, smag mv. – så der kan komme nye retter på middagsbordet i de sidste vintermåneder

Knolde, rødder og kål vil være i fokus på dette kursus. Vil du gerne lære hvordan du kan bruge sæsonens grønsager, til andet en mos og bagte rodfrugter – er dette kurset noget for dig! Vi vil snitte, koge, bage, og stege grønsagerne – så vi får nye perspektiver på hvordan vi kan bruge sæsonens grønsager optimalt, og får mindst muligt spild. Vi vil arbejde med tilberedningsmetoder, strukturer og smag m.m. – og til slut præsentere de tilberedte retter, som vi nyder i fællesskab. Er du ny i grønsagernes verden, eller bare nysgerrig på at få optimeret hverdagsretterne – så kom og hver med, det blive nogle sjove aftener med højt humør og fælles middag ved langbordet hos Grundsmag.


Vintersalater

Søndag den 24. februar 2019 kl. 14.00 til 18.00

Pris: 450,- Inkl. billetudbyders gebyr

Vintersalater – vi vil arbejde med farver, sammensætninger, smag og udskæringsteknikker, og forvandle vinterens kål og rødder til et farveorgie af fyldige salater til middagsbordet i hverdagen og til festlig lejligheder.
Vintergrønsagerne vil være i fokus, og vi vil skabe et festmåltid ved langbordet hos Grundsmag med salater som kan stå alene som måltider, eller bruge som supplement til kød, fisk eller andre grønsagsretter. Vintersalater er fyldige, smagfuld og farverige salater – der rummer naturens farvespil og mætter med alle dens fibre. Kom og vær – og lær hvordan du ved simple tilberedningsmetoder og udskæringsteknikker kan få friske og lækre salter vinteren igennem – og stadig fokusere på sæsonens grønt. Alle får et sæt opskrifter med hjem, og lidt smagsprøver fra dages workshop.


Kager der smager

Søndag den 10. marts 2019 kl. 14.00 til 18.00

Pris: 450,- Inkl. billetudbyders gebyr

Kager der smager – med vinterens frugter. Vi vil bage kager, tærter og muffins mv. med smag, farver og sætte fokus på bageteknikker. Kurser er for både børn og voksne.
Vi vil bruge og inddrage sæsonens frugt og grønt til at bage nye kager – som vil være saftige og smagsfulde, og både kan bruges til hverdag og fest. På kurset vil vi arbejde med bageteknikker, temperaturer, råvarer mv. og sammen bage kager der smager og skabe et flot og succesfuld kagebord hos Grundsmag, som vi vil nyde efterfølgende ved langbordet. Vi kommer til at bage skærekager, tærter og muffins mv. og alle får en opskriftsamling på dagens kager med hjem. Vi ses til kagebord hos Grundsmag.


Det gode brød

Tirsdag den 12. marts 2019 kl. 17.00 til 21.00

Pris: 750,- Inkl. billetudbyders gebyr

Udforsk nye og lokale kornsorter. Lær om ælte og hæve metoder sammen med Grundsmag.

Vi leger med surdej, friskformalet mel og masser af klistret dej, og du får helt sikkert ny viden med hjem som kan forbedre din hjemmebagning. Jens fra Grundsmag vil tage dig igennem et velafprøvet pensum med sikre vindere. Det gælder følgende lækkerier:
Surdejsbrød
2 timers hvedebrød
Rugbrød
Grundsmag Kanelknuder…
Vi sørger for kaffe, te og vand under hele lektionen og serverer en let anretning med et glas vin, øl eller saft undervejs. Og selvfølgelig skal vi smage og spise en masse dejlig brød. Alle elever får brød og dej med hjem OG en ordentlig en på opleveren:-) Vi ses i Grundsmag.

 

Det oplever folk i Grundsmag madskole:

Bjørn Dahlberg. Nordea Roskilde:

“Tak for et super arrangement. Alle 19 Nordea medarbejdere fik en rigtig god oplevelse hos Grundsmag. Vi lavede selv Pizzaerne med professionel hjælp fra energifyldte Jens. Sjældent har vi smagt så velsmagende pizzaer – fyldt med lækre og anderledes råvarer. En sjov måde at være sammen på”.

Pia Lappin, Roskilde

“9 friske quinder troppede op hos Jens hos Grundsmag med forventningen om at skulle lave 3  x supper med diverse tilbehør. Vi fik så meget mere med hjem end blot madlavning sammen. Jens fortalte om de 5 x grundsmage (salt, surt, sødt, bittert og umami). Vi lavede græskar-, grønkåls- & fransk linsesuppe med økologiske og friske varer. Fladbrød  (focaccia) på surdej, chiachips og frisk pesto. Lærte at lave gastrik = genialt. Kan bruges i forretter, hovedretter, er perfekt til saucen og ikke mindst i desserten. Vi havde den fedeste aften i Jens’ kyndige hænder og fik input og ideer til vores egen madlavning. Kan varmt anbefale madskolen til andre”.

Morten Juul, Roskilde

“Vi var 6 venner samlet til en hyggelig eftermiddag/aften, hvor vi under kyndig og humoristisk vejledning fra Jens, producerede grill-pølser. Rammerne hos Grundsmag var perfekte og der var indkøbt økologiske råvarer af høj kvalitet, hvilket sammen med de udvalgte opskrifter gjorde resultatet fantastisk. Såvel de pølser, som vi selv producerede, som det tilbehør Grundsmag diskede op med, fremstod som velsmagende og ærlig mad. Vi tog hjem såvel fysisk mætte som mættet med gode oplevelser og var alle enige om, at det havde været et af sommerens højdepunkter”.