Madskole, teambuilding og kurser.

Grundsmag tilbyder en bred vifte af madkurser og teambuildings. Her kan du finde inspiration til hverdagsmaden, syltningen, brødbagningen, julekagerne eller noget helt andet. Ud over kurserne vil vi gerne invitere indenfor til smagninger, hvor du blandt andet kan få ny viden om for eksempel øl, gin eller vin. Vi tilbyder kurser for både børn og voksne for nørden og begynderen.

Vi tilbyder teambuilding og firma arrangementer sat sammen efter netop jeres behov. Kontakt os på jens@grundsmag.dk for tilbud. Eller ring 61223807 og snak med Jens. Så finder vi netop den løsning der passer til jeres firmaarrangement.

Klik på dato for direkte link til billetter. Alle priser er eksklusiv gebyr fra billetudbyder.

God fornøjelse og vi ses!

Program forår og sommer 2017/18

 


Pølser og Pilsner

UDSOLGT!

Tirsdag den 17. april 17.30 til 20.30

Det er sjovt at stoppe pølser! Sådan er det bare.

Vi spiser rigtigt mange pølser i Danmark, men ikke mange har prøvet at stoppe dem selv.

Grillsæsonen står for døren… Så nu har i chancen for at lave jeres egne grillpølser helt fra bunden. Få svar på mange spørgsmål og køb billet til en drøn hyggelig aften i Grundsmag.

Hvad er der egentlig i en pølse? Og hvad behøver der at være i en pølse? Hvordan ser tarm ud? Kan jeg få glutenfri pølse?
Vi skal stoppe, tilberede og spise 2 forskellige slags pølser. Vi starter med lidt teori om råvarer, tarm og øl, hvorefter vi hakker kød, rører fars og stopper tarm.

Vi slutter dagen af med at spise luksushotdogs sammen over kolde øl fra Brinkholm øl.

Pris 650 kr


Det gode brød

Tirsdag den 8. maj 17.00 til 21.00

Udforsk nye og lokale kornsorter. Lær om ælte og hæve metoder sammen med Grundsmag. Vi leger med surdej, frisk formalet mel og masser af klistret dej, og du får helt sikkert ny viden med hjem som kan forbedre din hjemmebagning.

Dagens pensum:

Surdejsbrød

2 timers hvedebrød

Rugbrød

Grundsmag Kanelknuder

Vi sørger for kaffe, te og vand under hele lektionen og serverer en let anretning med et glas vin, øl eller saft undervejs. Og selvfølgelig skal vi smage og spise en masse dejlig brød.

Alle elever får brød og dej med hjem, samt muligheden for at købe bageudstyr til fordelagtige priser.

Pris 700 kr


Fermenterings Minilektion

Lær om mælkesyrebakteriernes fantastiske egenskaber og få en lyn introduktion til fermenteringens vilde og spændende verden.

Vi starter med en kop kaffe og en lille intro til dagens lektion. Herefter går vi grøntsagsamok og snitter, krammer og pakker to forskellige fermenterede grøntsager.

Vi arbejder med kraut og kimchi. Derudover skal vi smage og prøve forskellige fermenterede grøntsager.

Vi sørger for kaffe, the og vand under hele lektionen og alle elever får 2 slags fermenteret grøntsager med hjem og muligheden for at købe flere slags fermenteret grønt, pastaer og brød.

Pris 350 kr

Det oplever folk i Grundsmag madskole:

Bjørn Dahlberg. Nordea Roskilde:

“Tak for et super arrangement. Alle 19 Nordea medarbejdere fik en rigtig god oplevelse hos Grundsmag. Vi lavede selv Pizzaerne med professionel hjælp fra energifyldte Jens. Sjældent har vi smagt så velsmagende pizzaer – fyldt med lækre og anderledes råvarer. En sjov måde at være sammen på”.

Pia Lappin, Roskilde

“9 friske quinder troppede op hos Jens hos Grundsmag med forventningen om at skulle lave 3  x supper med diverse tilbehør. Vi fik så meget mere med hjem end blot madlavning sammen. Jens fortalte om de 5 x grundsmage (salt, surt, sødt, bittert og umami). Vi lavede græskar-, grønkåls- & fransk linsesuppe med økologiske og friske varer. Fladbrød  (focaccia) på surdej, chiachips og frisk pesto. Lærte at lave gastrik = genialt. Kan bruges i forretter, hovedretter, er perfekt til saucen og ikke mindst i desserten. Vi havde den fedeste aften i Jens’ kyndige hænder og fik input og ideer til vores egen madlavning. Kan varmt anbefale madskolen til andre”.

Morten Juul, Roskilde

“Vi var 6 venner samlet til en hyggelig eftermiddag/aften, hvor vi under kyndig og humoristisk vejledning fra Jens, producerede grill-pølser. Rammerne hos Grundsmag var perfekte og der var indkøbt økologiske råvarer af høj kvalitet, hvilket sammen med de udvalgte opskrifter gjorde resultatet fantastisk. Såvel de pølser, som vi selv producerede, som det tilbehør Grundsmag diskede op med, fremstod som velsmagende og ærlig mad. Vi tog hjem såvel fysisk mætte som mættet med gode oplevelser og var alle enige om, at det havde været et af sommerens højdepunkter”.