Madskole, teambuilding og kurser.

Vi tilbyder workshops, teambuildings og madkurser for grupper over 5 deltagere, her planlægges indhold og pris i samråd med kunden. Tidligere temaer som Gourmet hotdogs, Det arabiske køkken, Vikingemad, Saucer og sovser, Bagning med surdej og Pimp din grøntsag har med succes været afholdt. Kontakt os på info@grundsmag.dk for yderligere info eller booking af madkursus. Du kan også ringe på 26 24 85 56 og snakke med Marie.
Madskolens faste program holder pause til efteråret 2019, nyt spændende program vil kunne findes på hjemmesiden i løbet af sommeren 2019.

God fornøjelse og vi ses i Grundsmag.


——————————————————-//—————————————————————

 

Det oplever folk i Grundsmag madskole:

Bjørn Dahlberg. Nordea Roskilde:

“Tak for et super arrangement. Alle 19 Nordea medarbejdere fik en rigtig god oplevelse hos Grundsmag. Vi lavede selv Pizzaerne med professionel hjælp fra energifyldte Jens. Sjældent har vi smagt så velsmagende pizzaer – fyldt med lækre og anderledes råvarer. En sjov måde at være sammen på”.

Pia Lappin, Roskilde

“9 friske quinder troppede op hos Jens hos Grundsmag med forventningen om at skulle lave 3  x supper med diverse tilbehør. Vi fik så meget mere med hjem end blot madlavning sammen. Jens fortalte om de 5 x grundsmage (salt, surt, sødt, bittert og umami). Vi lavede græskar-, grønkåls- & fransk linsesuppe med økologiske og friske varer. Fladbrød  (focaccia) på surdej, chiachips og frisk pesto. Lærte at lave gastrik = genialt. Kan bruges i forretter, hovedretter, er perfekt til saucen og ikke mindst i desserten. Vi havde den fedeste aften i Jens’ kyndige hænder og fik input og ideer til vores egen madlavning. Kan varmt anbefale madskolen til andre”.

Morten Juul, Roskilde

“Vi var 6 venner samlet til en hyggelig eftermiddag/aften, hvor vi under kyndig og humoristisk vejledning fra Jens, producerede grill-pølser. Rammerne hos Grundsmag var perfekte og der var indkøbt økologiske råvarer af høj kvalitet, hvilket sammen med de udvalgte opskrifter gjorde resultatet fantastisk. Såvel de pølser, som vi selv producerede, som det tilbehør Grundsmag diskede op med, fremstod som velsmagende og ærlig mad. Vi tog hjem såvel fysisk mætte som mættet med gode oplevelser og var alle enige om, at det havde været et af sommerens højdepunkter”.