Madskole 

Grundsmag tilbyder en bred vifte af madkurser og smagninger. Her kan du finde inspiration til hverdagsmaden, syltningen, brødbagningen, julekagerne eller noget helt andet. Ud over kurserne vil vi gerne invitere indenfor til smagninger, hvor du blandt andet kan få ny viden om for eksempel øl, gin eller naturvine. Vi tilbyder kurser for både børn og voksne for nørden og begynderen.

Vi tilbyder også teambuilding og firma arrangementer sat sammen efter netop jeres behov. Kontakt os på jens@grundsmag.dk for tilbud. Eller ring 61223807 og snak med Jens. Så finder vi netop den løsning der passer til jeres firmaarrangement.

Klik på dato for direkte link til billetter. God fornøjelse og vi ses!

Program efterår 2017

 


Fermentering minikursus

Onsdag den 1. november 17.00 til 19.00

Lær om mælkesyrebakteriernes fantastiske egenskaber!

Få en lyn introduktion til fermenteringens vilde og spændende verden.

Vi starter med en kop kaffe og en lille intro til dagens lektion. Herefter går vi grøntsagsamok og snitter, krammer og pakker tre forskellige fermenterede grøntsager.

Vi arbejder med de 2 K´er. Kraut & Kimchi

Vi sørger for kaffe, the og vand under hele lektionen og alle elever får 3 slags fermenteret grøntsager med hjem.

Pris 350 kr.


Naturvin og vildt

Fredag den. 10 november 19.00 til 21.00

Nyd en hyggelig Mortensaften hos Grundsmag! En aften hvor vi vil dyrke naturens egne smage. Vi har inviteret Jon Capoul vinbonde i fjerde generation til at holde en eksklusiv vinsmagning hos os. Vi smager både Jons egne vine, men også andre udvalgte naturvine, som Jon har med hjem fra Frankrig. Jon fortæller om det særlige ved naturvine og der er rig anledning til at blive klogere på området. Til vinen tilbereder Marie Vedel små vildt- og grøntretter og serverer ikke mindst Grundsmags surdejsbrød.

Læs mere om Jons vine her: shop.ogvinbonden.dk

Pris 350 kr.


Pizza som i Grundsmag

Torsdag den 23. November 17.00 til 19.00

Hvordan laver Grundsmag de fantastiske pizzaer? Hvad er hemmeligheden? Kan vi lave dem derhjemme?

Få en grundig og sjov introduktion til Grundsmags pizzaer.

Vi skal bage pizzaer ligesom vi bager dem i Grundsmag.

Temaet er overvægt at sæsonens grøntsager, lækre saucer, forskellige oste, en lille smule kød og en fantastisk elastisk dej.

Vi starter med en kort intro over en kop kaffe. Herefter skal vi igang med at arbejde.

Vi bager hver især 2 pizzaer som vi spiser og/eller tager med hjem.

Drikkevarer kan købes kontant på dagen.

Pris 350 kr.


Konfektværksted i Grundsmag

Lørdag den 16. december 10.00 til 14.00

Grundsmag inviterer indenfor til konfektværksted. På denne hyggelige juleworkshop har du mulighed for at lave lækkerier til dig selv eller værtindegaver til juledagene – hvis konfekten altså ikke bliver spist før. Vi laver alt fra bunden af friske råvarer. Midt på dagen spiser vi sandwich af dejligt Grundsmag brød og der serveres kaffe/te/vand under workshoppen. Deltagere fra 10 år.

Vi laver marcipan fra bunden

Tre slags sirup i flotte flasker havtorn, solbær, citrus

Tre slags konfekt af den hjemmelavede marcipan tilsmagt med bær/citrus fra siruppen og dyppet i forskellige chokolader med drys

RAW dadel/kakao konfekt

Alt pakkes i fine poser samt i flotte flasker

Pris 600 kr.


 

Det oplever folk i Grundsmag madskole:

Bjørn Dahlberg. Nordea Roskilde:

“Tak for et super arrangement. Alle 19 Nordea medarbejdere fik en rigtig god oplevelse hos Grundsmag. Vi lavede selv Pizzaerne med professionel hjælp fra energifyldte Jens. Sjældent har vi smagt så velsmagende pizzaer – fyldt med lækre og anderledes råvarer. En sjov måde at være sammen på”.

Pia Lappin, Roskilde

“9 friske quinder troppede op hos Jens hos Grundsmag med forventningen om at skulle lave 3  x supper med diverse tilbehør. Vi fik så meget mere med hjem end blot madlavning sammen. Jens fortalte om de 5 x grundsmage (salt, surt, sødt, bittert og umami). Vi lavede græskar-, grønkåls- & fransk linsesuppe med økologiske og friske varer. Fladbrød  (focaccia) på surdej, chiachips og frisk pesto. Lærte at lave gastrik = genialt. Kan bruges i forretter, hovedretter, er perfekt til saucen og ikke mindst i desserten. Vi havde den fedeste aften i Jens’ kyndige hænder og fik input og ideer til vores egen madlavning. Kan varmt anbefale madskolen til andre”.

Morten Juul, Roskilde

“Vi var 6 venner samlet til en hyggelig eftermiddag/aften, hvor vi under kyndig og humoristisk vejledning fra Jens, producerede grill-pølser. Rammerne hos Grundsmag var perfekte og der var indkøbt økologiske råvarer af høj kvalitet, hvilket sammen med de udvalgte opskrifter gjorde resultatet fantastisk. Såvel de pølser, som vi selv producerede, som det tilbehør Grundsmag diskede op med, fremstod som velsmagende og ærlig mad. Vi tog hjem såvel fysisk mætte som mættet med gode oplevelser og var alle enige om, at det havde været et af sommerens højdepunkter”.