Madskole, teambuilding og kurser.

Grundsmag tilbyder en bred vifte af madkurser og teambuildings. Her kan du finde inspiration til hverdagsmaden, syltningen, brødbagningen, julekagerne eller noget helt andet. Ud over kurserne vil vi gerne invitere indenfor til smagninger, hvor du blandt andet kan få ny viden om for eksempel øl, gin eller vin. Vi tilbyder kurser for både børn og voksne for nørden og begynderen.

Vi tilbyder teambuilding og firma arrangementer sat sammen efter netop jeres behov. Kontakt os på jens@grundsmag.dk for tilbud. Eller ring 61223807 og snak med Jens. Så finder vi netop den løsning der passer til jeres firmaarrangement.

Klik på dato for direkte link til billetter. Alle priser er eksklusiv gebyr fra billetudbyder.

God fornøjelse og vi ses!


Efterårsprogram på vej!

Mvh. Jens


Det oplever folk i Grundsmag madskole:

Bjørn Dahlberg. Nordea Roskilde:

“Tak for et super arrangement. Alle 19 Nordea medarbejdere fik en rigtig god oplevelse hos Grundsmag. Vi lavede selv Pizzaerne med professionel hjælp fra energifyldte Jens. Sjældent har vi smagt så velsmagende pizzaer – fyldt med lækre og anderledes råvarer. En sjov måde at være sammen på”.

Pia Lappin, Roskilde

“9 friske quinder troppede op hos Jens hos Grundsmag med forventningen om at skulle lave 3  x supper med diverse tilbehør. Vi fik så meget mere med hjem end blot madlavning sammen. Jens fortalte om de 5 x grundsmage (salt, surt, sødt, bittert og umami). Vi lavede græskar-, grønkåls- & fransk linsesuppe med økologiske og friske varer. Fladbrød  (focaccia) på surdej, chiachips og frisk pesto. Lærte at lave gastrik = genialt. Kan bruges i forretter, hovedretter, er perfekt til saucen og ikke mindst i desserten. Vi havde den fedeste aften i Jens’ kyndige hænder og fik input og ideer til vores egen madlavning. Kan varmt anbefale madskolen til andre”.

Morten Juul, Roskilde

“Vi var 6 venner samlet til en hyggelig eftermiddag/aften, hvor vi under kyndig og humoristisk vejledning fra Jens, producerede grill-pølser. Rammerne hos Grundsmag var perfekte og der var indkøbt økologiske råvarer af høj kvalitet, hvilket sammen med de udvalgte opskrifter gjorde resultatet fantastisk. Såvel de pølser, som vi selv producerede, som det tilbehør Grundsmag diskede op med, fremstod som velsmagende og ærlig mad. Vi tog hjem såvel fysisk mætte som mættet med gode oplevelser og var alle enige om, at det havde været et af sommerens højdepunkter”.